gratis-energetische-meting gratis-healingluister-gratis-luisterboek-onderweg-naar-meesterschap

DAGELIJKSE VISUALISATIE OM DE ENERGIE VAN JEZELF EN JE WONING OP EEN HOOG PEIL TE BRENGEN EN / OF TE HOUDEN.
“Visualiseer dat je thuis in je favoriete stoelof bank zit”. Je mag er natuurlijk ook echt in gaan zitten.
Visualiseer een goddelijke goudkleurige wervelwind. Zie het als een draaiend goud licht dat een enorme hoeveelheid liefde uitstraalt. Stel je dan voor dat deze energie steeds dichterbij je komt.

Het gevoel van liefde wordt sterker en sterker. Steeds dichterbij, sterker en sterker.
Stap nu in deze draaikolk van liefde waarin je bent omringd door onvoorwaardelijke liefde.
Voel hoe je bent omwikkeld door liefde en warmte.
Stel je nu voor dat deze energie je lichaam binnenstroomt via de achterkant van je hartchakra en iedere cel van je lichaam vult met liefde. Van de onderkant van je voeten tot aan de bovenkant van je kruin. Iedere cel wordt opgevuld met liefde die alle negatieve energie uit
je lichaam verdrijft.
Wanneer je lichaam volledig is opgevuld met liefde, stel je dan voor dat deze energie doorbreekt via alle huidcellen van je lichaam en via de voorkant van je hart chakra, je aura opvult met goddelijke liefde. Als het aura helemaal is opgevuld, laat de energie in gedachten
dan de gehele kamer waarin je zit opvullen.
Vul vervolgens iedere kamer in je huis met deze liefdevolle gouden energie.
Wanneer het huis vol is, visualiseer dan hoe de energie door de muren, ramen, plafond en vloeren heen breekt.
Plaats een grote bel om het huis heen en laat die volstromen met goddelijke, onvoorwaardelijke liefde zodat zowel je huis alsook je zelf en je huisgenoten volledig zijn ingepakt in deze energie.
Kom nu langzaam terug met je aandacht in je lichaam en word je bewust van je ademhaling. Haal een keer diep adem, misschien nog een keer, glimlach en open dan je ogen”.
(Voor een optimaal resultaat; doe deze visualisatie – net als tandenpoetsen - iedere dag. Als je moeite hebt met visualiseren, mag je hem ook eventueel iedere dag aandachtig lezen)

Een goede gronding houd je in het hier en nu en maakt dat je je steviger in je schoenen voelt staan. Probeer de volgende oefening maar eens uit. Op een speelse manier....:)
Ga stevig op een stoel zitten; billen goed op de zitting, rug tegen de leuning en de voeten op de grond. (Benen niet over elkaar slaan of kruisen) Adem rustig in en uit en ga dan met je aandacht naar jouw linkerbeen en voet. Stel je voor of visualiseer dat er vanuit jouw voetzool een wortel groeit, diep diep de aarde in. Maak daar zijscheuten aan en laat de wortel zo diep mogelijk de grond in gaan. Tot het “midden van de aarde”. Daar aangekomen slingert jouw wortel zich om een groot rotsblok en ligt zo als een anker in moeder aarde. Nu ga je met jouw aandacht
naar jouw rechtervoet en laat je op dezelfde wijze de wortel groeien en verankeren.
Tenslotte laat je vanuit jouw stuit een wortel groeien, of, als je dat moeilijk vind, laat je een lift de grond in zakken. Ook weer diep de aarde in. Laat alles dat je niet meer nodig hebt door de wortels de grond in vloeien.

Adem nogmaals uit en voel eens hoeveel steviger je staat dan voor deze oefening.

Het gebruik van de Heilge olien in de Praktijk van Judith Michels.

De uit Egypte meegebrachte oliën bieden een prachtige ondersteuning bij tal van consulten. Sowieso gebruik ik Sheikh Abdull's Frankincense bij alle huisreinigingen. Vaak bestellen de bewoners daarna een flesje voor eigen gebruik, om naast de visualisatie ook middels de olie de energie in huis en bewoners te reinigen en hoog te houden. Gewoon de olie in een geurbrander gebruiken, hoe eenvoudig wil je 't hebben. Daarnaast vraag ik voorafgaand aan ieder consult of iedere behandeling, op welke manier ik kan/mag ondersteunen. De oliën worden heel vaak aangereikt.

In Henk's boek staat zijn ervaring bij de piramide van Gizeh beschreven. Deze 'persoonlijke aardbeving' vond plaats bij Sheikh Abdull op het balkon. De Sheikh, roepnaam Gamal, komt uit een familie waar generaties-lang met oliën wordt gewerkt. In Egypte zijn slechts vijf families die de werkelijke geheimen van de oliën kennen. Ze staan voortdurend met elkaar in contact en ondersteunen elkaar om de kwaliteit te waarborgen, want helaas zijn er ook veel inferieure oliën te koop in de diverse toeristenwinkels. De familie van Gamal behoort tot bovengenoemde vijf families en werkt al vijf generaties opeenvolgend, met de oliën. Van oorsprong Bedoeïenen-boeren verbouwen ze de planten om olie uit te winnen en zijn experts geworden in het testen, beoordelen, ruiken en voelen van de olie. Een deel van de familie verbouwt planten in de omgeving van Saccara, Essba, Fayoum en in de Nijldelta. Een ander deel van de familie verkoopt de olie als grondstof voor de bereiding van parfums over de gehele wereld, en een klein aantal familieleden werkt zoals Gamal als heler met de oliën. Als hij kort in woorden uitdrukt wat de kracht van de oliën is, zegt hij; 'ik zie het als mijn opdracht en de opdracht van de oliën om leed te stoppen en liefde te geven. Wanneer je met deze oliën werkt, is dat hetgeen wat er gebeurt.

Deze oliën zijn een van de meest natuurlijke vormen van helende energie, ze zijn een vorm van liefde. De mensen vóelen dat. En werk je met deze olie in een groep, dan versterkt het de gemeenschappelijke energie. De mensen veranderen, worden liefdevoller en delen dat samen. Destijds leerde Gamal's oom Hakim hem, hoe je de oliën spiritueel kunt toepassen en hoe hij terug kon gaan naar informatie uit vorige levens. Hij was ook degene die olie- recepten ontdekte en ontcijferde in de tempels van Dendera en Sacarra. Gamal zelf heeft als eerste de oliën aan de chakra's gekoppeld. Hij heeft ook veel kennis opgedaan tijdens het leven en rondreizen met de Bedoeïenen. Dankzij hun verblijf in de woestijn, en het feit dat zij van deze natuur leven is hun kennis van onschatbare waarde. De heilige oliën van de familie van Gamal hebben een bijzondere meerwaarde. In tegenstelling tot andere oliën die bij natuurlijke heling gebruikt worden, verbinden de heilige oliën onmiddellijk de vier niveau's van 'Zijn'; het psychische met het emotionele, mentale en spirituele. Daardoor werken ze supersnel, sneller dan andere helingsvormen. Ze geven ons wat we nodig hebben, op precies dát niveau waarop we het nodig hebben. De oliën zijn puur en van zeer hoge kwaliteit. De hoge energie van het pure extract kan het menselijk lichaam niet verwerken. Daarom wordt het extract 'lichter'  gemaakt door het te verdunnen met Jojoba-olie. (25 extract op 75 procent olie) De Jojoba-olie gaat tevens bederf tegen. Koel en donker bewaard blijft de olie tien tot vijftien jaar houdbaar en goed.

Menig bezoeker van mijn praktijk heeft de helende kracht van de oliën al ervaren en een flesje meegenomen voor persoonlijk gebruik. Ik kan de olie ook opsturen. Even een mail sturen, dan ga ik in afstemming en vind de toepasselijke olie. Bij mij thuis afhalen kan ook, de mogelijkheden dienen zich vanzelf aan, is mijn ervaring. Gebruik de olie in een brander, of in een (voeten-)bad, als parfum of als body-spray. Of geef 'm kado.

  • - Energetisch Spirituele Trendwatch 2016 -
    doorgegeven op 6 januari 2016 via Kathrin Knispel*
    Vertaald door Judith Michels en Henk Janssen

Vanuit de spirituele wereld, vanuit de kracht die onveranderlijk vervolmaking nastreeft, met vastberadenheid die groei en volmaaktheid nastreeft, en voortdurend de ontwikkeling van de ware grootte probeert te bewerkstelligen, ontvangen jullie vandaag deze boodschap voor de tijd die voor ons ligt.

Bij het geven van deze boodschap zijn velen betrokken, in feite eenieder die vanuit deze goddelijke spirituele wereld afkomstig is. Vanuit ons ontvangen jullie de hulp die als wegwijzer, advies, ondersteuning, inspiratie, steun en versterking een bekrachtiging kan en wil zijn.
Dit alles is afkomstig van Christus' Goddelijke Groet, en God's zegen voor eenieder die bereid is om bewust ontwikkeling en door-ontwikkeling in zijn leven toe te laten.

Dat is tevens het eerste waarop wij jullie willen attenderen en waarop ik, de Christus jullie wil wijzen: iedere keer opnieuw worden jullie uitgedaagd om een keuze te maken. Het is een tijd waarin het de mensen steeds helderder wordt hoe belangrijk de eigen keuzes zijn die jullie maken. Er zullen in de buitenwereld ook omstandigheden zijn die door de een als uitdaging, door de ander als moeilijkheid wordt ervaren. Jullie kunnen ze echter ook als inspiratie zien om nog een keer jullie beslissing, jullie vastberadenheid te toetsen. Of als motivatie om je op datgene te richten en voor datgene te kiezen wat jullie echt willen of op datgene wat jullie willen veranderen. Vaak dient de confrontatie met het tegendeel ervoor om je bewust te maken van datgene waarnaar je verlangt. Het zorgt ervoor dat je motivatie versterkt wordt en dat je gefocust bent.

Lees meer...

Energetische huis reinigen: is een diepgaande energetische reiniging voor woningen en zijn bewoners, gebouwen groot en klein, bedrijfsruimtes, praktijkruimten.

Huis reinigen

Bij het energetische huis reinigen worden geblokkeerde energiestromen veranderd en emotionele blokkades worden opgeruimd. Dit geldt ook voor aardstralen en technische straling. Als we met personen en woningen aan het werk zijn weten we, zonder dat het ons verteld is, waar de klachten zitten, vaak ook waar ze vandaan komen. Wij kunnen de oorzaken van klachten benoemen en ze in een beperkt aantal behandelingen oplossen. Vaak zelfs is een éénmalige behandeling voldoende, altijd is er sprake van nazorg.

Neem geheel vrijblijvend een Gratis energetische gezondheidsmeting op onze site. Het verplicht u tot niets...

gratis-huis-reinigen-meting

 

Energetische Huisreiniging als paard van Troje

 

Huisreiniging als paard van Troja, zegt Henk na afloop van een energetische schoonmaak via Skype. Het begon allemaal de avond daarvoor waarbij Henk een ‘noodoproep’ kreeg van Peter (de namen in dit artikel zijn uit privacy overwegingen gefingeerd). Hij vertelde dat hij laatst bijna van de trap was getrokken door ‘iets’ terwijl hij zijn dochtertje in zijn handen had. En dat hij zich ternauwernood staande had kunnen houden. Dat was overigens niet de eerste keer dat hij iets in huis ervoer, maar met een tweede kind binnen een week op komst, klom Peter in de telefoon. De volgende ochtend al kon de reiniging  via het internet worden ingepland.

 

Lees meer...

Ons uitgangspunt is dat energie (dus informatie) nooit verloren gaat! Een huis en/of werkomgeving, zelfs een stad of land is een min of meer gesloten informatiesysteem waarin alles wat er ooit gezegd en gedaan is,  in frequenties opgeslagen blijft.
 Deze opgeslagen energie is zowel van alle vorige bewoners/gebruikers, maar ook van de huidige bewoners/gebruikers. Dit noemen we de “menselijke en/of emotionele belasting” in het geheugen van een ruimte.

Lees meer...

Alles op aarde bestaat uit energie en frequenties.
 Quantumfysica heeft inmiddels ruimschoots aangetoond dat alles op aarde voor 99,999 % bestaat uit leegte. Leegte die gevuld is met energie, met Chi, Prana, Universele Energie, 0-Punt energie of hoe het ook maar in verschillende culturen genoemd wordt. . Alles in de natuur is via die energie met elkaar verbonden in voortdurende uitwisseling, beïnvloeding.

Alles op aarde heeft een uitstraling, een frequentie. Dus ook iedere cel en ieder orgaan in ons lichaam heeft een – unieke - frequentie. Om energie inzichtelijk te maken kan alles in Bovis-eenheden* uitgedrukt worden (vergelijk graden Celsius of Fahrenheit). Met een pendel kan de intensiteit van straling van een mens, dier, plaats, plant of voorwerp met behulp van een meetformulier gemeten worden (ook op afstand). 


Lees meer...

De 5000 jaar oude Tolteekse of Toltecayotl traditie van Midden Amerika begon bij de oude Chichimeca’s, die hun traditie doorgaven aan de Teotihuacanen, de Tolteken, de Maya’s en de Azteken. (Tzolkin)

De Chichimeca van het oude Mexico worden beschouwd als dubbele meesters met toegang tot en beheersing van twee bewustzijnstoestanden – dromen, en wakker zijn. Door deze vaardigheid vergaarden zij wijsheid uit de kosmos en de meer subtiele bestaansniveaus. Dat gaf hen kennis over hoe waarneming de realiteit vormt, en de capaciteit om materie te beïnvloeden.Ze begrepen de kracht van het menselijk bewustzijn en de relatie tot alle leven, en namen verantwoordelijkheid voor die kracht.

Lees meer...

Toepassing van de “Healing codes” is een methode om het natuurlijke genezingsmechanisme in te schakelen. Ongezonde overtuigingen en beelden genezen doordat helende energie zich richt op de genezingscentra van het lichaam. Het energie-infomatie-veld van iedere cel veranderd hierdoor. Zelfs ons DNA!

Stress is de oorzaak van alle ziekten en klachten! 

Denk bij stress niet alleen aan iedere situatie of gedachte waarvan je boos wordt, gefrustreerd of angstig raakt. Dat brengt ons zenuwstelsel uit balans. Er is ook bij iedereen stress op een onbewust niveau. Het bestaan hiervan zijn we ons niet bewust en speelt pas op enig moment in ons leven een rol.

Ons zenuwstelsel bestaat uit de sympaticus en de parasympaticus. De parasympaticus is actief als alles rustig verloopt, maar wordt onderbroken door de sympaticus ten tijde van stress. De sympaticus regelt namelijk alles wat nodig is om te overleven bij bedreiging. Wat een individu bedreigend vindt en wat stress oplevert, hangt af van diens individuele innerlijke programmering (ervaringen). Daarom reageert iedere persoon anders.

Iedere herinnering en ervaring wordt opgeslagen als een beeld met een interpretatie. Beelden zijn de taal van het hart. Ze zijn krachtiger dan taal dus overstemmen het hoofd. Het hart is geprogrammeerd om ons te beschermen. Uit diverse testen blijkt, dat het hart het altijd wint van het hoofd.

Herinneringen, ook die van vorige levens, zijn opgeslagen in iedere cel van ons lichaam als een energiepatroon met ware of onware informatie eraan vast, al naar gelang jouw interpretatie. Onware informatie saboteert het zelfgenezend vermogen en werkt vernietigend, of de herinnering nu wel of niet bewust is!

 Hieronder meer over de Healing Codes

Lees meer...

In willekeurige volgorde worden in dit artikel de meest voorkomende oorzaken van energetische blokkades besproken. In veruit de meeste huizen en bedrijven die ik in 2008 en 2010 heb gemeten, kwamen in vrijwel alle gevallen emotionele blokkades in redelijke tot extreme mate voor. Op de tweede plaats in ca. 20 % van de metingen aardstralen. Technische straling in verstorende mate kwam ik bijna nergens tegen.

Let op!! Mijns inziens bestaan er veel misverstanden over de invloed van technische straling. Naar mijn overtuiging hebben onze lichamen zich inmiddels evolutionair aardig aangepast aan deze technische straling. Tegenwoordig meet ik nauwelijks nog technische straling in verstorende mate. Mensen kunnen er echter zeker last van hebben. Naar mijn mening is de werkelijke oorzaak over het algemeen niet zozeer de technische straling, als wel een verzwakt immuunsysteem. Onder andere de ziekte van Lyme tast in grote mate het immuunsysteem aan waardoor we vatbaar zijn voor allerlei andere aanvallen.

Lees meer...

Hieronder staat een hoofdstuk afgedrukt een van de boeken van Marie-Claire van der Bruggen.

Tijdens ons werk werden we door een klant - wier echtgenoot recent was overleden – opmerkzaam gemaakt op het boek “het sprookje van de dood” We waren onder de indruk van de inhoud en kwam volledig overeen met de wijze waarop we zelf denken over leven, dood en reïncarnatie.

Bij de meeste van onze klantcontacten maak we de mensen attent op dit boek. De mensen worden zonder uitzondering geraakt door de inhoud ervan.

Marie-Cliare heeft welwillend dit hoofdstuk uit haar boek beschikbaar gesteld.

Lees meer...

Een prachtig boek dat spirituele en hooggevoelige mensen gelezen moeten hebben.

Door Henk; Op totaal onverwachte momenten heb je soms de meest mooie ervaringen of ontmoetingen.
Via Frans Vermeulen, ‘onze’ journalist die meehelpt met het boek, werden we geattendeerd op Olof Smit en zijn werk. Frans vertelde over artikelen die hij over Olof heeft geschreven, en over het boek ‘Vader Aarde’ waarin Frans een voorwoord schreef. Er ging bij mij niet meteen een lampje branden. Het boek maakte Judith wel nieuwsgierig. En hoewel ze altijd veel te lezen heeft liggen, moest dit boek in huis komen en toen ze er in begon kon ze nauwelijks stoppen met lezen. Zo enthousiast als Judith was, zo lauw was mijn reactie. Blijkbaar moest ik Olof eerst persoonlijk ontmoeten. Dat gebeurde op onverwacht moment.

Lees meer...

Jaarboodschap 2015
Boodschap vanuit het Christusbewustzijn

"Botschaft aus dem Christusbewusstsein"

- Stuttgart 06.01.2015 door Kathrin Knispel -
Vertaling Judith Michels en Henk Janssen

 

kathrin-knispel

Zie jullie zelf als diegenen die deze boodschap die jullie ontvangen en dat wat ik geef verder brengen, ze vermeerdert en vermenigvuldigd. Ik heet al diegenen welkom die op zoek zijn en die een open hart en een open geest hebben. Zij zijn het die open staan voor ontwikkeling. Diegenen die geloven alles al te weten en te kennen zijn in zekere mate afgesloten. Als een in zichzelf opgesloten systeem dat moeite heeft om nieuwe impulsen op te nemen en te integreren. Dat moeite heeft om in wisselwerking met anderen te gaan of iets van zichzelf aan de wereld te geven. Deze systemen (en dus deze mensen) kunnen zich niet verder ontwikkelen.

Lees meer...