gratis-energetische-meting gratis-healingluister-gratis-luisterboek-onderweg-naar-meesterschap

Energetische huis reinigen: is een diepgaande energetische reiniging voor woningen en zijn bewoners, gebouwen groot en klein, bedrijfsruimtes, praktijkruimten.

Huis reinigen

Bij het energetische huis reinigen worden geblokkeerde energiestromen veranderd en emotionele blokkades worden opgeruimd. Dit geldt ook voor aardstralen en technische straling. Als we met personen en woningen aan het werk zijn weten we, zonder dat het ons verteld is, waar de klachten zitten, vaak ook waar ze vandaan komen. Wij kunnen de oorzaken van klachten benoemen en ze in een beperkt aantal behandelingen oplossen. Vaak zelfs is een éénmalige behandeling voldoende, altijd is er sprake van nazorg.

Neem geheel vrijblijvend een Gratis energetische gezondheidsmeting op onze site. Het verplicht u tot niets...

gratis-huis-reinigen-meting

 

Energetische Huisreiniging als paard van Troje

 

Huisreiniging als paard van Troja, zegt Henk na afloop van een energetische schoonmaak via Skype. Het begon allemaal de avond daarvoor waarbij Henk een ‘noodoproep’ kreeg van Peter (de namen in dit artikel zijn uit privacy overwegingen gefingeerd). Hij vertelde dat hij laatst bijna van de trap was getrokken door ‘iets’ terwijl hij zijn dochtertje in zijn handen had. En dat hij zich ternauwernood staande had kunnen houden. Dat was overigens niet de eerste keer dat hij iets in huis ervoer, maar met een tweede kind binnen een week op komst, klom Peter in de telefoon. De volgende ochtend al kon de reiniging  via het internet worden ingepland.

 

Lees meer...

Ons uitgangspunt is dat energie (dus informatie) nooit verloren gaat! Een huis en/of werkomgeving, zelfs een stad of land is een min of meer gesloten informatiesysteem waarin alles wat er ooit gezegd en gedaan is,  in frequenties opgeslagen blijft.
 Deze opgeslagen energie is zowel van alle vorige bewoners/gebruikers, maar ook van de huidige bewoners/gebruikers. Dit noemen we de “menselijke en/of emotionele belasting” in het geheugen van een ruimte.

Lees meer...

Alles op aarde bestaat uit energie en frequenties.
 Quantumfysica heeft inmiddels ruimschoots aangetoond dat alles op aarde voor 99,999 % bestaat uit leegte. Leegte die gevuld is met energie, met Chi, Prana, Universele Energie, 0-Punt energie of hoe het ook maar in verschillende culturen genoemd wordt. . Alles in de natuur is via die energie met elkaar verbonden in voortdurende uitwisseling, beïnvloeding.

Alles op aarde heeft een uitstraling, een frequentie. Dus ook iedere cel en ieder orgaan in ons lichaam heeft een – unieke - frequentie. Om energie inzichtelijk te maken kan alles in Bovis-eenheden* uitgedrukt worden (vergelijk graden Celsius of Fahrenheit). Met een pendel kan de intensiteit van straling van een mens, dier, plaats, plant of voorwerp met behulp van een meetformulier gemeten worden (ook op afstand). 


Lees meer...

De 5000 jaar oude Tolteekse of Toltecayotl traditie van Midden Amerika begon bij de oude Chichimeca’s, die hun traditie doorgaven aan de Teotihuacanen, de Tolteken, de Maya’s en de Azteken. (Tzolkin)

De Chichimeca van het oude Mexico worden beschouwd als dubbele meesters met toegang tot en beheersing van twee bewustzijnstoestanden – dromen, en wakker zijn. Door deze vaardigheid vergaarden zij wijsheid uit de kosmos en de meer subtiele bestaansniveaus. Dat gaf hen kennis over hoe waarneming de realiteit vormt, en de capaciteit om materie te beïnvloeden.Ze begrepen de kracht van het menselijk bewustzijn en de relatie tot alle leven, en namen verantwoordelijkheid voor die kracht.

Lees meer...

Toepassing van de “Healing codes” is een methode om het natuurlijke genezingsmechanisme in te schakelen. Ongezonde overtuigingen en beelden genezen doordat helende energie zich richt op de genezingscentra van het lichaam. Het energie-infomatie-veld van iedere cel veranderd hierdoor. Zelfs ons DNA!

Stress is de oorzaak van alle ziekten en klachten! 

Denk bij stress niet alleen aan iedere situatie of gedachte waarvan je boos wordt, gefrustreerd of angstig raakt. Dat brengt ons zenuwstelsel uit balans. Er is ook bij iedereen stress op een onbewust niveau. Het bestaan hiervan zijn we ons niet bewust en speelt pas op enig moment in ons leven een rol.

Ons zenuwstelsel bestaat uit de sympaticus en de parasympaticus. De parasympaticus is actief als alles rustig verloopt, maar wordt onderbroken door de sympaticus ten tijde van stress. De sympaticus regelt namelijk alles wat nodig is om te overleven bij bedreiging. Wat een individu bedreigend vindt en wat stress oplevert, hangt af van diens individuele innerlijke programmering (ervaringen). Daarom reageert iedere persoon anders.

Iedere herinnering en ervaring wordt opgeslagen als een beeld met een interpretatie. Beelden zijn de taal van het hart. Ze zijn krachtiger dan taal dus overstemmen het hoofd. Het hart is geprogrammeerd om ons te beschermen. Uit diverse testen blijkt, dat het hart het altijd wint van het hoofd.

Herinneringen, ook die van vorige levens, zijn opgeslagen in iedere cel van ons lichaam als een energiepatroon met ware of onware informatie eraan vast, al naar gelang jouw interpretatie. Onware informatie saboteert het zelfgenezend vermogen en werkt vernietigend, of de herinnering nu wel of niet bewust is!

 Hieronder meer over de Healing Codes

Lees meer...

In willekeurige volgorde worden in dit artikel de meest voorkomende oorzaken van energetische blokkades besproken. In veruit de meeste huizen en bedrijven die ik in 2008 en 2010 heb gemeten, kwamen in vrijwel alle gevallen emotionele blokkades in redelijke tot extreme mate voor. Op de tweede plaats in ca. 20 % van de metingen aardstralen. Technische straling in verstorende mate kwam ik bijna nergens tegen.

Let op!! Mijns inziens bestaan er veel misverstanden over de invloed van technische straling. Naar mijn overtuiging hebben onze lichamen zich inmiddels evolutionair aardig aangepast aan deze technische straling. Tegenwoordig meet ik nauwelijks nog technische straling in verstorende mate. Mensen kunnen er echter zeker last van hebben. Naar mijn mening is de werkelijke oorzaak over het algemeen niet zozeer de technische straling, als wel een verzwakt immuunsysteem. Onder andere de ziekte van Lyme tast in grote mate het immuunsysteem aan waardoor we vatbaar zijn voor allerlei andere aanvallen.

Lees meer...

Hieronder staat een hoofdstuk afgedrukt een van de boeken van Marie-Claire van der Bruggen.

Tijdens ons werk werden we door een klant - wier echtgenoot recent was overleden – opmerkzaam gemaakt op het boek “het sprookje van de dood” We waren onder de indruk van de inhoud en kwam volledig overeen met de wijze waarop we zelf denken over leven, dood en reïncarnatie.

Bij de meeste van onze klantcontacten maak we de mensen attent op dit boek. De mensen worden zonder uitzondering geraakt door de inhoud ervan.

Marie-Cliare heeft welwillend dit hoofdstuk uit haar boek beschikbaar gesteld.

Lees meer...

Een prachtig boek dat spirituele en hooggevoelige mensen gelezen moeten hebben.

Door Henk; Op totaal onverwachte momenten heb je soms de meest mooie ervaringen of ontmoetingen.
Via Frans Vermeulen, ‘onze’ journalist die meehelpt met het boek, werden we geattendeerd op Olof Smit en zijn werk. Frans vertelde over artikelen die hij over Olof heeft geschreven, en over het boek ‘Vader Aarde’ waarin Frans een voorwoord schreef. Er ging bij mij niet meteen een lampje branden. Het boek maakte Judith wel nieuwsgierig. En hoewel ze altijd veel te lezen heeft liggen, moest dit boek in huis komen en toen ze er in begon kon ze nauwelijks stoppen met lezen. Zo enthousiast als Judith was, zo lauw was mijn reactie. Blijkbaar moest ik Olof eerst persoonlijk ontmoeten. Dat gebeurde op onverwacht moment.

Lees meer...

Jaarboodschap 2015
Boodschap vanuit het Christusbewustzijn

"Botschaft aus dem Christusbewusstsein"

- Stuttgart 06.01.2015 door Kathrin Knispel -
Vertaling Judith Michels en Henk Janssen

 

kathrin-knispel

Zie jullie zelf als diegenen die deze boodschap die jullie ontvangen en dat wat ik geef verder brengen, ze vermeerdert en vermenigvuldigd. Ik heet al diegenen welkom die op zoek zijn en die een open hart en een open geest hebben. Zij zijn het die open staan voor ontwikkeling. Diegenen die geloven alles al te weten en te kennen zijn in zekere mate afgesloten. Als een in zichzelf opgesloten systeem dat moeite heeft om nieuwe impulsen op te nemen en te integreren. Dat moeite heeft om in wisselwerking met anderen te gaan of iets van zichzelf aan de wereld te geven. Deze systemen (en dus deze mensen) kunnen zich niet verder ontwikkelen.

Lees meer...


Aanmelden Nieuwsbrief

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht